5
Mayıs
2024
Pazar
HAKKARİ

Sanayi esnafından çukur tepkisi

SANAYİ SİTESİ YOLUNDAKİ 1,5 METRE DERİNLİĞİNDEKİ ÇUKUR

Hakkari Küçük Sanayi Sitesi esnafı, bir kurum tarafından açıkta bırakılan yaklaşık 1,5 metre derinliğindeki çukurca tepki göstererek kapatılmasını istediler.

Bağlar Mahallesi Küçük Sanayi Sitesi yolunda Türk Telekom İl Müdürlüğü tarafından açıkta bırakıldığı belirtilen fiber optik çukurunun araç ve yayalar için tehlike oluşturduğu belirtiliyor.

Sanayi esnafı ve mahalle sakinleri ilgili kurumu tepki göstererek bir süreden beridir açık olan çukurun kapatılmasını istediler. Yoldan her gün yüzlerce aracın yanı sıra çevrede bulunan okula giden öğrencilerin geçtiğini, çukura düşen görme engelli bir vatandaşın kolunun kırdığını belirten sanayi esnafından Naci Akbaş, durumu ilgili kuruma defalarca bildirmelerine rağmen önlem alınmadığını iddia etti. Çukura kapak bırakılması gerektiğini belirten Akbaş, araçların bir birbirlerine yol vermeye çalıştığı sırada çukura düştüklerini ifade etti.

Yoldaki çukura içine girip derinliğini gösteren bir mahalle sakini ise küçük yaştaki çocukların buraya düşmesi halinde ciddi yaralar alabileceğini belirtti.

Türk Telekom İl Müdürlüğü yetkilileri ise, aşırı yağışlar nedeniyle söz konusu kuyunun çöktüğünü, acilen üzerini kapatacaklarını belirttiler.

SANAYİ SİTESİ YOLUNDAKİ 1,5 METRE DERİNLİĞİNDEKİ ÇUKUR
SANAYİ SİTESİ YOLUNDAKİ 1,5 METRE DERİNLİĞİNDEKİ ÇUKUR
İHA
Yayın Tarihi : 2 Mart 2010 Salı 15:33:04
Güncelleme :3 Mart 2010 Çarşamba 13:49:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?