4
Mayıs
2024
Cumartesi
HAKKARİ

Şebekeye kanalizasyon suyu karışmış!

Hakkari Belediye Başkan Yardımcısı İsa Bor, kanalizasyon atıklarının karıştığı içme suyu şebekesini değiştirdiklerini belirtti.

Son günlerde çarşı içindeki cadde ve sokakların belediye ekipleri tarafından yeniden delik deşik edilmesine vatandaşlar tepki gösterirken, Belediye Başkan Yardımcısı İsa Bor ise, Cumhuriyet ve Şehit Mehmet Ceyhan Caddesinde geçmekte olan içme suyu şebekesinin son günlerde bulanık aktığını ve bu şebekeye kanalizasyon suyu karıştığını tespit ettiklerini ve bu nedenden dolayı altyapı çalışmaları başlattıklarını belirtti.

Başkan Bor,"Vatandaşa hizmetin en iyisini sunmak için çalışmalarımız aralıksız olarak devam ediyor. Son günlerde çarşı içindeki bazı caddelerdeki içme suyu şebekesindeki suların bulanık aktığı ihbarı üzerine harekete geçtik. Birçok yeri kazarak suyun neden bulanık aktığı için kazı çalışmaları yaptık. En sonunda Cumhuriyet, Şehit Mehmet Ceyhan caddeleri ile Belediye Garajı civarında kanalizasyon suyunun içme suyuna karıştığını belirledik. Daha önceki içme suyunun aktığı borular pik borular idi. Onları değiştirerek yeni 80 ve 100'lük plastik borular döşedik. Böylece sıkıntıyı gidermiş olduk" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 14 Ekim 2008 Salı 17:24:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?