2
Mayıs
2024
Perşembe
HAKKARİ

Sedat Töre'ye coşkulu karşılama

Demokratik Toplum Partisi (DTP) Hakkari'nin Şemdinli ilçe belediye başkan adayı Avukat Sedat Töre, Diyarbakır dönüşünde yüzlerce kişi tarafından coşkulu bir şekilde karşılandı. 

DTP tarafından düzenlenen aday tanıtım programı için Diyarbakır'a giden belediye başkan adayı Avukat Sedat Töre, ilçeye döndü. Töre, ilçeye 5 kilometre uzaklıkta bulunan Kaymakam Çeşmesi önünde yüzlerce araç ve kişi tarafından karşılandı. İlçe girişinde bulunan köprüde araçtan inen Töre, kendisine karşılamaya gelen kalabalık ile birlikte partinin ilçe binasına kadar sloganlar eşliğinde yürüdü. Parti binası önünde davul zurna eşliğinde halaylar çeken vatandaşlar Töre'yi tebrik ettiler.
Burada bir konuşma yapan Belediye Başkanı Hurşit Tekin, günün büyük bir mücadele günü olduğunu ifade ederek, bu seçim için başla canla mücadele edilmesi gerektiğini söyledi. 

Belediye Başkanı Hurşit Tekin'in ardından bir konuşma yapan Avukat Sedat Töre ise, birlik, kardeşlik ve beraberlik için büyük bir mücadele verilmesi ve hiçbir şekilde AKP'ye yol verilmemesi gerektiğini söyledi. Şemdinli'de daha önce yaşanan patlamalara da değinen Töre, daha sonra Belediye Başkanı Hurşit Tekin, aday adayları Reşit Erbaş, Muzaffer Akbaş, Celil Özel, Kahir Bateyi ve Derecik belde belediye başkan adayı İdris Sevim ile el ele tutuşarak halkı selamladı.

iha
Yayın Tarihi : 29 Ocak 2009 Perşembe 19:43:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?