3
Mayıs
2024
Cuma
HAKKARİ

Şehirlerarası arazi cinayeti

Hakkari’de çıkan arazi kavgasında bir kişiyi kaybeden Kayhan Ailesi karşılık olarak İstanbul’da Yaşar Ailesi’nden bir kişiyi öldürdü

Yüksekova’da iki aile arasında arazi nedeniyle çıkan kavgada bir kişi öldü, iki kişi yaralandı. Olayın İstanbul’da yaşayan aile fertleri tarafından duyulması üzerine 17 yaşındaki bir çocuk akrabalarının kavgasına kurban gitti.

Ünlüce Köyü’nde aralarında daha önce husumet bulunan Yaşar ve Kayhan aileleri arasında önceki gün arazi meselesi yüzünden tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen olayda taş ve sopalar konuşunca vücudunun çeşitli yerlerine darbe alan 30 yaşındaki Yavuz Kayhan ağır yaralandı. İlk müdahalesi Yüksekova Devlet Hastanesi’nde yapılan Kayhan, Van’a sevk edilirken yolda hayatını kaybetti. Kavgada yaralanan İsmet Kayhan ve Rıfat Yaşar ise tedaviye alındı.

Kavganın ardından yaklaşık iki saat sonra İstanbul Yenibosna’da bir alışveriş merkezinde çalışan 17 yaşındaki Sedat Yaşar bıçaklı saldırıya uğradı. Ağır yaralanan Sedat Yaşar kaldırıldığı Bakırköy Devlet Hastanesi’nde yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.Yaşar Ailesi, çocuklarının Kayhan Ailesi’ne mensup kişiler tarafından öldürüldüğünü iddia etti.

Star
Yayın Tarihi : 4 Eylül 2008 Perşembe 09:55:11
Güncelleme :4 Eylül 2008 Perşembe 10:17:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?