5
Mayıs
2024
Pazar
HAKKARİ

Şemdinli ilk hamamına kavuştu

ŞEMDİNLİ İLK HAMAMINA KAVUŞTU

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde 120 bin TL'ye mal olan ve ilçede ilk olan hamam törenle hizmete açıldı.

Yüksekova yolu üzerinde 300 metrekarelik alana sahip ve 'Şifa Hamamı' ismi verilen hamamın açılışına Kaymakam Hakan Şen, Belediye Başkanı Sedat Töre, İlçe Emniyet Müdürü Mithat Uysal, İlçe Müftüsü Feyzullah Çalışkan, muhtarlar ve çok sayıda davetli katıldı.

Burada bir konuşma yapan Kaymakam Hakan Şen, ilçede bir hamamın açılmasının iyi olduğunu belirterek, “İlçenin böyle bir faaliyete ihtiyacı vardı. Bu iş yerinin Şemdinli halkımıza hayırlı olmasını dilerim" dedi.

Şemdinli Belediye Başkanı Sedat Töre ise, ilçede hamamın açılmasının kent adına güzel bir faaliyet olduğunu belirterek; “Bu gibi güzelliklerin Şemdinli'mize hayırlı olmasını dilerim" diye konuştu.

Şifa Hamamı sahiplerinden İsmail Can da, ilçenin böyle bir yere ihtiyacı olduğunu söyledi. Can, “İlçede yaptığımız araştırma ve anket sonucunda böyle bir yerin ihtiyaç duyulduğunu gördük. Yaklaşık 2 yıllık çalışmalarımız sonucu burayı faaliyete geçirdik. 300 metrekarelik alanda kurduğumuz iş yeri yaklaşık 120 bin TL mal oldu. 7 gün 24 saat halkımızın hizmetinde olacağız. Pazar günleri ise bayan elamanlarımızın vereceği hizmetle burayı bayanlara tahsis edeceğiz” diye konuştu.

Yapılan açılışın ardından davetliler hamamı gezdi.

ŞEMDİNLİ İLK HAMAMINA KAVUŞTU
ŞEMDİNLİ İLK HAMAMINA KAVUŞTU
İHA
Yayın Tarihi : 28 Ocak 2010 Perşembe 18:43:00
Güncelleme :28 Ocak 2010 Perşembe 18:49:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?