2
Mayıs
2024
Perşembe
HAKKARİ

Şemdinli'de 23 Nisan kutlamaları başladı

Irak ve İran sınırının sıfır noktasında bulunan Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde hazırlanan etkinlikte minik öğrenciler duyasıya eğlendi.

Altınsu Köyü Şehit Memiş Arıbaş İlköğretim Okulu'nda bir gün önceden düzenlenen kutlama etkinliklerine Şemdinli İlçe Kaymakamı Hakan Şen, 3. Dağ ve Sınır Komando Tabur Komutanı Piyade Yarbay Muhammed Doğan, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Erhan Dikmen, İlçe Emniyet Müdürü Aytekin Uyar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fahrettin Çelik, Altınsu köyü Muhtarı Hacı Kılıç ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Öğrenciler, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile ilgili hazırladıkları şiiri okudu, halk oyunları ve dans gösterisi sundu. Öğrencilerin kendi aralarında yaptıkları kaşıktan yumurta taşıma, çuval içerisinde koşma ve un içinde madeni para bulma yarışmaları ise kutlama etkinliklerine katılanlara neşeli dakikalar yaşattı. Öğrencilerin yaptığı gösterinin ardından ilçe emniyet müdürlüğünden görevli polislerin beraberinde getirdikleri çikolata ve hediye paketleri törene katılan protokol üyeleri tarafından dağıtıldı.
 

iha
Yayın Tarihi : 22 Nisan 2009 Çarşamba 21:25:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ahmet yesılay IP: 88.250.18.xxx Tarih : 5.01.2010 15:28:32

ALTUNSU KOYU DEDIK NELER CIKTI HORUK DESEK NELER CIKARDI ALLAH BİLİR