3
Mayıs
2024
Cuma
HAKKARİ

Şemdinli'de internet evi

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde, Türk Telekom tarafından başlatılan ''Her İlçeye Bir İnternet Evi'' projesi kapsamında kurulan internet evi, düzenlenen törenle hizmete açıldı.


Şemdinli Halk Eğitim Merkezi binasında kurulan internet evinin açılışına İlçe Kaymakamı Altuğ Çağlar, Jandarma Kurmay Albay Elvan Celep, İl Telekom Müdürü Talip Altun, kamu kurum amirleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

İnternet evinin açılış kurdelesini kesen, Kaymakam Çağlar, Telekom Müdürü Altun, birimin herkese hayırlı olması temennisinde bulundular. Açılış sonrası bir konuşma yapan Telekom Müdürü Altun, 20 bilgisayarı bulunan internet evinden dileyen herkesin yararlanabileceğini belirterek "Bilindiği gibi çağımızın en hızlı erişim araçlarının başında internet geliyor. İnternet sayesinde dünyanın her yerine rahatça ulaşabiliyor ve istediğimiz bilgilerin çoğunu rahatlıkla elde edebiliyoruz" dedi.
Açılış programının ardından protokol üyelerinin dağılmasıyla, bazı vatandaşlar bilgisayarlara oturarak sanal alemde gezinmenin tadını çıkarttı.

iha
Yayın Tarihi : 12 Nisan 2008 Cumartesi 00:46:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?