3
Mayıs
2024
Cuma
HAKKARİ

Şemdinli'de intihara teşebbüs

Şemdinli ilçesinde sevdiğin kızın başkasıyla evlenmesine hazmedemeyen bir gencin, ilaç içmek suretiyle intihara teşebbüste bulunduğu belirtildi.

Hakkari Valiliği'nden edinilen bilgiye göre, Şemdinli ilçesine bağlı Derecik beldesi Orta Mahallesi Gürmeşe mezrasında ikamet eden ve ismi belirtilmeyen bir gencin, sevdiği kızın başka biriyle evlenmesi nedeniyle ruhi bunalım sonucu evlerinde bulunan ve cinsi tespit edilemeyen ilaçtan içmek suretiyle intihara teşebbüs ettiği bildirildi.

Ailesi tarafından Şemdinli Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak müşahede altına alınan gencin, hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

.
Yayın Tarihi : 26 Haziran 2008 Perşembe 18:38:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
sinan dayan IP: 85.105.63.xxx Tarih : 28.06.2008 17:03:36

vay be helal olsun sana ama uzuldum olumden donmussun yanı ıslem basırısız oldu sımdı kımse bahsetmez senden :):) bence sacma bı davranıs yapmıssın senın hayatın herseye ragmen cok degerlıdır. bu kadar kucuk dusurme kendını gıden gıtmıstır gıttıgı gun bıtmıstır sen gıdenı degıl gıden senı kaybetmıstır. OLUR DA BANA GENCLIGIMI VERSELER BEN SADECE KENDIMI SEVERDIM kgt_manyax@hotmail.com