5
Mayıs
2024
Pazar
HAKKARİ

Şemdinli'de kaza: 1 ölü, 2 yaralı

TRAFİK KAZASI; 1 ÖLÜ, 2 YARALI

Hakkari'nin Şemdinli ilçesine meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi de yaralandı.

Alınan bilgilere göre kaza, saat 11:00 sıralarında Şemdinli ilçesinin İran sınırında bulunan Kayalar köyü yolunda meydana geldi.

Mehmet Rakip Kaya yönetimindeki 80 FJ 261 plakalı kamyonet bilinmeyen bir nedenden dolayı yoldan çıkarak şarampole yuvarlandı. Meydana gelen kazada, Mehmet Rakip Kaya (21) ile araçta bulunan ve kardeşi olduğunu belirtilen Recep ve Harbi Kaya (22) yaralandı. Yaralılar olay yerinden bulunan vatandaşların yardımıyla Şemdinli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kazada ağır yaralanan Mehmet Rakip Kaya doktorların tüm müdahalelisine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybederken, Recep Kaya Şemdinli Devlet Hastanesi'nde yapılan ilk müdahaleden sonra Van'a sevk edilirken kardeşi Harbi Kaya'nın ise burada müşahede altına alındığı kaydedildi. Kazayı duyan akrabaları Şemdinli Devlet Hastanesi'ne akın etti. Burada fenalık geçiren akrabaları doktorların ve vatandaşların yardımıyla sakinleştirildi.

Kazada hayatını kaybeden Mehmet Rakip Kaya Şemdinli Devlet Hastanesi'nde yapılacak otopsisinin ardında şehir mezarlığında toprağa verileceği kaydedildi.

TRAFİK KAZASI; 1 ÖLÜ, 2 YARALI
TRAFİK KAZASI; 1 ÖLÜ, 2 YARALI
TRAFİK KAZASI; 1 ÖLÜ, 2 YARALI
İHA
Yayın Tarihi : 3 Temmuz 2010 Cumartesi 13:41:04
Güncelleme :3 Temmuz 2010 Cumartesi 23:39:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?