2
Mayıs
2024
Perşembe
HAKKARİ

Şemdinli'de renkli kutlamalar

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı düzenlenen törenlerle büyük bir coşkuyla kutlandı.


Şemdinli İlçe Stadyumu'nda düzenlenen kutlama törenlerine İlçe Kaymakamı Hakan Şen, Belediye Başkanı Sedat Töre, Garnizon Komutan Vekili Piyade Yarbay Muhammet Doğan, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Jandarma Binbaşı Erhan Dikmen, Cumhuriyet Savcısı Mustafa Dağlı, İlçe Emniyet Müdürü Aytekin Uyar, kamu kurum ve kuruluşların daire amirleri ile öğrenci ve vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan törende öğrenciler günün anlam ve önemini belirten şiirler okudu. Kitap okuma, resim, kompozisyon, şiir ve satranç yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri protokol tarafından verildi. Trabzon yöresine ait Kolbastı oyununun da oynandığı kutlamalarda, İlçe Kaymakamı Şen, Garnizon Komutan Vekili Doğan, Belediye Başkanı Töre, öğrenci ve vatandaşlarla el ele tutarak halay çektiler. Şemdinli İlçe Stadyumu'nda düzenlenen 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları tören geçidi ile sahada son buldu.

İha
Yayın Tarihi : 19 Mayıs 2009 Salı 19:11:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?