4
Mayıs
2024
Cumartesi
HAKKARİ

Şemdinli'ye gençlik merkezi açıldı

Şemdinli ilçesinde kurulan Gençlik Merkezi Kulübü düzenlenen törenle açıldı.

Açılış törenine katılan İlçe Kaymakamı Altuğ Çağlar, kulübün çok başarılı sosyal ve kültürel faaliyette bulunacağını belirterek bu girişimi yapan Şemdinli gençliğine teşekkür etti.

Açılış sonrasında gençlik kulübü personeli açılışa katılan misafirlere ikramda bulundu. Şemdinli Gençlik Merkezi Kulübü'nün, tiyatro, folklor, satranç, saz, gitar ve dil kursları ile çeşitli geziler gibi sosyal ve kültürel ananlarda faaliyet vereceği belirtildi.

Şemdinli Gençlik Merkezi Kulüp Başkanı Kenan Sarı, katkıda bulunan bütün kurum ve şahıslara teşekkür ettiklerini söyledi. Sarı "Gençlik Kulübü olarak yöremize ait kültürel ve sosyal faaliyetlerimizi daha yüksek aşamalara taşımak ve şirin ilçemizi tüm yurt geneline tanıtmak en büyük hedefimiz olacaktır. 1997 yılından beridir tiyatro dalında bir çok faaliyetler gösterirken hep düşüncemizde gençlerimize ve kendi çevremize bir kulüp kurma hayali gerçekleştirmekti. Sağolsun İlçe Kaymakamlığımız bu konuda tüm desteklerini bizlere sundu" dedi.

Düzenlenen açılış törenine Jandarma Karakol Komutanı Jandarma Binbaşı Mustafa Özdurhan, İlçe Emniyet Müdürü Dr. Zekai Genç ve birçok kamu kurum amirleri ile gençler katıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Temmuz 2008 Pazartesi 19:10:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?