4
Mayıs
2024
Cumartesi
HAKKARİ

Silah sesleri Hakkari'yi inletti!

Milli Futbol Takımımızın, 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası Finalleri çeyrek final karşılaşmasında Hırvatistan'ı penaltılarda yenerek yarı finale yükselmesi Hakkari'de silahlarla kutlandı.

A Milli Futbol Takımı'nın, Hırvatistan'ı normal süresi 0-0 biten karşılaşmanın uzatmalarında geriye düşmesine rağmen son dakikada atığı golle maçı penaltılara götürerek 4-2 mağlup etmesi, Hakkarilileri sokağa döktü.

Maçın bitiş düdüğü ile birlikte şehir merkezindeki yüksek tepelerin hakim bölgelerinde bulunan polis noktalarından otomatik ve ağır makineli silahlarla açılan ateş, adeta Hakkari'yi inletti.

Hakkari Cumhuriyet Caddesi üzerinde toplanan polis memurları, ellerindeki Türk bayraklarıyla sevinç gösterilerinde bulunurken, bazı vatandaşlar ise araçlarıyla eşlik etti. Polis memurları ellerinde bulunan Türk bayraklarıyla resmi ve sivil araçlarla şehir turu attı. Araçlarından inen bazı sivil polis memurları ise 'Türkiye', sloganları atarak sevinç gösterilerinde bulundular.

Bazı polisler ise otomatik silahlarla adeta araç konvoyunun etrafında kuş uçurtmaması dikkatlerden kaçmadı. Gece geç saatlere kadar süren kutlamalar, olaysız bir şekilde son buldu.

.
Yayın Tarihi : 21 Haziran 2008 Cumartesi 14:06:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?