5
Mayıs
2024
Pazar
HAKKARİ

Sinanoğlu ölümden döndü

VALİ YARDIMCISI SİNANOĞLU ÖLÜMDEN DÖNDÜ

Hakkari Vali Yardımcısı Davut Sinanoğlu'nun bulunduğu araç, kar yağışı ve buzlanma nedeniyle yoldan çıkarak uçurumun kenarındaki ağaca çarptı.

Sabah saatlerinde Yüksekova ilçesinden Hakkari istikametine gelmekte olan Hakkari Vali Yardımcısı Davut Sinanoğlu'nun içinde bulunduğu plakası ve sürücüsü açıklanmayan araç, şehirden 35 kilometre uzaklıkta bulunan Hakkari-Van karayolu Yeni köprü Akçalı köyü mevkiinde kar yağışı ve buzlanma nedeniyle yoldan çıktı. Uçuruma doğru savrulan araç, yol kenarındaki ağaca çarparak durdu. Ağacın yol kenarında olması, vali yardımcısının ve araçta bulunan ve isimleri öğrenilemeyen 2 kişinin hayatını kurtardı.

Durumun Hakkari'ye bildirmesi üzerine Sivil Savunma Müdürlüğü arama ve kurtarma ekipleri harekete geçti. Ancak kazadan yara almadan kurtulan 3 kişinin başka bir araçla Hakkari'ye döndüğü öğrenildi. Araç olay yerine çağırılan kurtarıcı tarafından kaza yerinden alındı. Uçurum kenarında duran araçta maddi hasarın meydana geldiği gürüldü.

Vali Yardımcısı Davut Sinanoğlu, içinde bulunduğu aracın yoldan çıktığını, kazadan yara almadan kurtulduklarını belirtti.

VALİ YARDIMCISI SİNANOĞLU ÖLÜMDEN DÖNDÜ
İHA
Yayın Tarihi : 18 Aralık 2010 Cumartesi 14:24:01
Güncelleme :18 Aralık 2010 Cumartesi 15:36:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?