3
Mayıs
2024
Cuma
HAKKARİ

Spor kulüplerine malzeme yardımı

Hakkari Valiliği, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren amatör spor kulüplerine eşofman yardımında bulundu.

Valilik binasında düzenlenen bir törenle 15 spor kulübüne eşofman yardımı yapıldı.Törende bir konuşma yapan Hakkari Valisi Ayhan Nasuhbeyoğlu, sporcuların gerek boş zamanlarında olsun gerekse de spor saatlerinde olsun il dışına gittiklerinde üzerlerinde denli toplu spor malzemelerinin olması gerektiğini belirtti.

Vali Nasuhbeyoğlu, "Bu faaliyetlerimizi 3 yıldır genişleterek sürdürüyoruz. Bu faaliyetlerimiz sadece il merkezinde değil, ilçelerde de kaymakam arkadaşlarımız tarafından sürdürülüyor" dedi.

Bütün okullarda gençlik ve spor derneklerini kurduklarını belirten Vali Nasuhbeyoğlu, buraların ihtiyaçlarının tamamını da valilik olarak kendileri tarafından karşılanacağını kaydetti.

Vali Yardımcısı Ali Hamza Pehlivan ise pek çok alanda olduğu gibi kültürel ve sportif faaliyetlerde destek verdiklerini belirtti. Her salı günü saat 15:00'i gençlik saati olarak ilan ettiklerini belirten Pehlivan, her hafta bu saatte toplanıp belirli kararlar aldıklarını belirtti. Yaklaşık bir ay önce gençlik saatinde yapılan toplantı da ilde faaliyet gösteren spor kulüpleri ve bu kulüplerin bünyesindeki sporculara eşofman takımı alınmasına karar verildiğini hatırlatan Pehlivan, "Bu karara istinaden 300 eşofman yaptırdık. Yaptırdığımız eşofmanları kulüplerimize dağıtıyoruz" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Vali Ayhan Nasuhbeyoğlu, Vali Yardımcısı Pehlivan, Gençlik ve Spor İl Müdürü Sadi Akdağ ve İl Milli Eğitim Müdürü Şevki Aydın kulüplere malzemelerini dağıttılar.

.
Yayın Tarihi : 29 Mart 2008 Cumartesi 18:37:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?