4
Mayıs
2024
Cumartesi
HAKKARİ

Süpürgenin içinden uyuşturucu çıktı

Yüksekova ilçesinde bir evde yapılan aramada, elektrik süpürgesinin içine gizlenmiş afyon sakızı ile para ele geçirildi.

Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü'nde yapılan açıklamada, bir ihbarı değerlendiren polis ekiplerinin Yüksekova ilçesinde ikamet eden R.A. isimli şahsın evinde yaptıkları aramada 755 gram afyon sakızı, sakızın imalat ve kullanmasında kullanılan elektrikli ocak, sakızı içmeye yarayan ahşap ve metalden yapılan özel düzenekler, metal maşa, bıçak ve metal şiş ele geçirildiği belirtildi.

Evde bulunan kasada uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen bin 892 dolar, 5 bin 600 euro ile bin 600 YTL para ele geçirildiği belirtilen açıklamada, "Elektrik süpürgesinin içinde 755 gram afyon sakızı ile birlikte 60 YTL bulundu. Şahsın üzerinde ise 950 YTL ele geçirildi. Yakalanarak gözaltına alınan R.A., hakkındaki 'uyuşturucu madde ticareti yapmak', 'uyuşturucu madde bulundurmak ve kullanmak' suçlarından hazırlanan tahkikat evrakları ile birlikte adli makamlara sevk edilmiş ve şahıs tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştır" denildi.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Kasım 2007 Pazartesi 14:12:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?