4
Mayıs
2024
Cumartesi
HAKKARİ

Sürücülere trafik haftası hediyesi

Hakkari'de 'Karayolları Trafik Haftası' münasebetiyle Hakkari Valisi Ayhan Nasuhbeyoğlu ve beraberindeki komutan ve trafik ekipleri, sürücülere karanfil ve değişik broşürler dağıttılar.

Sabah saatlerinde Hakkari Valisi Ayhan Nasuhbeyoğlu, İl Emniyet Müdürü Cavit Çevik ve İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Z. Atilla Ataalp, beraberlerindeki Trafik Tescil Şube Müdürlüğü ile İl Jandarma Komutanlığı trafik ekipleri ile birlikte Depin Polis Kontrol Noktası'na giderek sürücülere karanfil, kolonya, balon, araç kokusu, emniyet kemerinin önemini anlatan broşürler dağıttılar. Vali Nasuhbeyoğlu, sürücüleri uyararak trafik kurallarına uyması tavsiyesinde bulundu. Bu sırada sınır güvenliği toplantısı için Hakkari'de bulunan İran Urumiye Valisi ve beraberindeki heyet de ülkelerine karanfil ve değişik trafik broşürler ile uğurlandı.

Etkinlikler kapsamında sürücülere 5 bin kolonya, 5 bin balon, 5 bin araç kokusu, 300 karanfil ve emniyet kemeri bilgilerinin yer aldığı 5 bin broşür dağıtacağı belirtildi. İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Denetleme Şube Müdürü Mehmet Aksüt, okullardaki trafik eğitim seminerlerine ise devam edildiğini anlattı.

.
Yayın Tarihi : 7 Mayıs 2008 Çarşamba 14:40:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?