2
Mayıs
2024
Perşembe
HAKKARİ

Tarım İl Müdürü'ne veda yemeği

Kahramanmaraş'a atanan Hakkari Tarım İl Müdürü Mehmet Gündoğdu için kurum personeli tarafından bir veda yemeği düzenlendi.

Öğretmenler evi lokalinde düzenlenen yemeğe il ve ilçe müdürlüğünün yanı sıra Gündoğdu, eşi ve iki çocuğu da katıldı. Yemekte bir konuşma yapan Mehmet Gündoğdu, Hakkari ile ilk tanışmasının 1997 yılında olduğunu belirtti.

Gündoğdu, 1997-1998 yıllarında mühendis olarak, 2004 yılı aralık ayında ise Tarım İl Müdürü olarak tekrar atandığı Hakkari'ye en iyi şekilde hizmet etmeye çalıştığını, bu süre zarfında hep birlikte bir çok projeye imza attıklarını da dile getirerek mesai arkadaşlarına teşekkür etti.

Kurum çalışanları ise ilde birçok ilke imza atan Müdür Gündoğdu'nun ayrılmasını üzüntü ile karşıladıklarını belirterek, yörede ilk karpuz yetiştiriciliği, meyve bahçelerinin kurulması, arıcılık ve tarım ve hayvancılık gibi bir çok projeye öncülük yaptığını söylediler.

Kahramanmaraş Tarım İl Müdürlüğü'ne atanan Mehmet Gündoğdu'nun yerine, Tarım ve Köy İşleri Bakanlığı'ndan uzman olarak görev yapan H. Arap Şanlı'nın getirildiği bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Nisan 2009 Cumartesi 14:48:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ismail demir IP: 88.230.67.xxx Tarih : 20.04.2009 02:12:37

sayın müdürüm mehmet beyle son günlerinde tanışma fırsatı buldum, hakkari için büyük bir kayıp olarak düşünüyorum. misafirperverliği ve insanlara karşı yardımcı olma duygusu yönünden çok değerli bir insan, kendisine yeni görev yerinde başarılar dilerim.