3
Mayıs
2024
Cuma
HAKKARİ

Taşlı sopalı kavga 8 kişi yaralandı

Hakkari'de aynı aşirete mensup 2 aile arasında bilinmeyen bir nedenden dolayı çıkan taşlı sopalı kavgada 8 kişinin yaralandığı bildirildi.

Edinilen bilgiye göre, olay saat 17.35 sıralarında Gazi Mahallesi'nde meydana geldi. Bir süreden beridir bilinmeyen bir nedenden dolayı aralarında husumet bulunan Sılehi aşiretine mensup oldukları belirtilen Koyun ve Duman aileleri arasında tartışma çıktı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu her iki aileden 8 kişi taş ve sopalardan yaralandılar. Olayın bildirilmesi üzerine mahalleye giren güvenlik güçleri havaya uyarı ateşi açarak kavgayı durdurdu. Yaralanan 8 kişinin Hakkari Devlet Hastanesi'ne kaldırıldığı, Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri Gazi Mahallesi'nde yoğun güvenlik önlemleri aldığı bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Temmuz 2008 Salı 18:24:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mert akmaz IP: 85.98.118.xxx Tarih : 10.07.2008 09:45:37

ya millet uyaya giderken biz halla kavgalarla uğraşıyoruz. Yeter artık neymiş senin oğlan benim oğlanı düvmüş ben mendanım nasıl senin çocuğun benim çocuğumu döver özelikle o mendan denen ileri gelenleri tüm bu olayların sorumluları siz siniz çünkü her kavgada sizler fitili ateşliyorsunuz koyun ailesi tahirin kavgasız yıl geçmişmi bir bakın yeter artık bir gün sizlerinde durdurmayacak olaylara sbep olacak o sizin tabirinizle yiğit dedğiniz belalılar.çünkü yiğitlik ancak iylik ve insanlıkla olur kavgayla değil umarım bundan sonra daha olumlu olursunuz.