4
Mayıs
2024
Cumartesi
HAKKARİ

Tezeklerin altında eroin ele geçirildi

Hakkari Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından uyuşturucu madde kaçakçılığı ile mücadele kapsamında düzenlenen operasyonda, bir evin bahçesinde tezek yığınları altına saklanmış vaziyette 2 kilo 523 gram eroin maddesi ele geçirildi. Olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı.

Hakkari Valiliği'nden yapılan basın açıklamasına göre, Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Yüksekova Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği'nin uyuşturucu madde kaçakçılığı ile mücadele kapsamında yaptığı istihbarat çalışmaları sonucunda, Yüksekova ilçesinde bir eve operasyon düzenlendi.

Açıklamada, "Yüksekova ilçesinde ikamet eden A.A. isimli şahsın ikametinde ve müştemilatında eroin maddesi olabileceği bilgilsine ulaşılması üzerine A.A. isimli şahsın ikametinde arama yapıldı. Evinin ön bahçesindeki tezek yığınlarının altına saklanmış vaziyette, naylon poşet içerisinde 3 paket halinde toplam 2 kilo 523 gram eroin maddesi ele geçirildi. Olayla bağlantısı olduğu değerlendirilen M.A. ve M.S.Ç. isimli şahıslar yakalanarak elde edilen uyuşturucu maddelere el konuldu.

Olayla ilgili gözaltına alınan M.A. ve M.S.Ç. isimli şahıslar, haklarında yapılan tahkikatın ardından adli makamlara sevk edildi" denildi.

iha
Yayın Tarihi : 23 Ağustos 2007 Perşembe 13:11:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?