5
Mayıs
2024
Pazar
HAKKARİ

THK'dan model uçak kursu

HAKKARİ THK ŞUBESİ'NDEN MODEL UÇAK KURSU AÇILDI

Türk Hava Kurumu (THK) Hakkari Şubesi ile Halk Eğitim Merkezi tarafından ortak açmış olduğu model uçak kursu büyük ilgi görüyor.

Yaklaşık bir hafta önce THK Şubesi'nde açılan kursa katılan çocuklar, aileleri ile birlikte katılarak zamanlarını model uçak yaparak değerlendiriyorlar. Hakkari'de ilk defa açılan kursa 12 kişinin katıldığı belirtildi. Aile ve çocuklarına model uçak kursu veren THK Hakkari Şubesi personeli ve THK model uçak öğretmeni Hasan Tur, hafta sonları aile ve beraberinde gelen çocuklarına günde 6 saat model uçak kursu verdiklerini belirtti. Bir ay sürecek olan kursta iki ayrı sertifika vereceklerini ifade eden Tur,"Bu kursu her ay vermeyi düşünüyoruz. Aileler buraya çocukları ile birlikte gelerek zamanlarını en iyi şekilde değerlendiriyorlar. İlk kursumuz başlangıç kursu ikinci kursumuz ise tekamül kursu olacak bu her iki dalda da kursiyerlerimize sertifika verilecektir.

Kursa katılan Naci Mavigöz, almış oldukları kursun çok eğlenceli olduğunu belirterek, burada vakit geçirici ve aynı zamanda bölgemizde yaşanan sosyal etkinlik eksikliği için çok faydalı olduğunu belirtti. Bu kursu tüm gençlerin ve eğlenmek havacılık sevgisi benimsemek isteyenler için çok güzel bir uğraş olduğunu dile getiren Mavigöz, kursu düzenleyen başta Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile THK Hakkari Şubesi'ne teşekkür etti.

HAKKARİ THK ŞUBESİ'NDEN MODEL UÇAK KURSU AÇILDI
HAKKARİ THK ŞUBESİ'NDEN MODEL UÇAK KURSU AÇILDI
İHA
Yayın Tarihi : 23 Şubat 2010 Salı 14:04:05
Güncelleme :23 Şubat 2010 Salı 14:10:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?