5
Mayıs
2024
Pazar
HAKKARİ

THK'dan Özdemir'e plaket

THK'DAN ÖZDEMİR'E TEŞEKKÜR PLAKETİ

Türk Hava Kurumu (THK) Hakkari Şubesi Başkanlığı, model uçak tasarım kursuna manevi destek sağlayan İl Milli Eğitim Şube Müdürü Nurettin Özbek'i teşekkür plaketi ile ödüllendirdi.

Konuyla ilgili İHA muhabirine açıklamada bulunan THK Hakkari Şubesi Başkanı Salih Kahraman, 2009 yılı Haziran ayında model uçak tasarımı rehber öğretmenliği kursu açtıklarını ve bu kursa değişik okullardan 60 yakın öğretmenin iştirak ettiğini belirtti. Kahraman, "Yaklaşık 4 ay önce kurumumuz bünyesinde değişik okullardaki rehber öğretmenlere model uçak tasarımı kursu verdik. Daha sonra da Endüstri Meslek Lisesi (EML) bünyesinde havacılık kulübü kurduk. Kurumumuzda vermiş rehber öğretmenlere vermiş olduğumuz kursta bizlere manevi olarak destek sağlayan İl Milli Eğitim Şube Müdürü Nurettin Özdemir'e şükranlarımızı sunuyoruz. THK Müdür Başkan Yardımcımız Hasan Tur ile birlikte Nurettin Özdemir'i ziyaret ederek bize vermiş olduğu desteklerden dolayı kendisine bir teşekkür plaketi takdim ettik. Amacımız havacılık zevkini ve gururunu aşılamak havacılığın sivil, askeri, ekonomik ve sportif yönlerden önemini tanıtmak, havacılık bilgi, sevgi ve ilgisini kazandırmak ve onları havacılığın her dalında yetiştirmektir. Havacılık Kulübünün kuruluş, çalışma, kurs açma ve kurslara katılma esaslarını belirlemektir. Üyeleri sosyal yönden geliştirmeyi ve kendine güven duygusunu aşılamak, üyeler arasında paylaşma, yardımlaşma, dostluk, arkadaşlık kavramlarının gelişmesine yardımcı olmaktır" dedi.

Plaketi Başkan Kahraman'ın elinde alan Özdemir ise, böyle bir faaliyeti büyük bir başarı ile icra eden THK yetkililerine teşekkür etti.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Mart 2010 Çarşamba 12:53:04
Güncelleme :24 Mart 2010 Çarşamba 13:55:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?