4
Mayıs
2024
Cumartesi
HAKKARİ

TOMA faciayı önledi

TOMA FACİAYI ÖNLEDİ

Hakkari'de 3 katlı bir binanın çatı katında çıkan yangın, polisin toplumsal olaylarda kullandığı araçla söndürüldü.

Medrese Mahallesi'nde Tefik Erol isimli vatandaşa ait 3 katlı binanın çatı katında bilenmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı.

Çatı altındaki tahtalara sıçrayan alevler, mahalleliye korkulu anlar yaşattı. Olay yerine gelen belediyeye ait iki itfaiye aracının yetersiz kalması sonucu alevler iyice yükseldi. Durumun Hakkari İl Emniyet Müdürlüğüne bildirilmesi üzerine olay yerine 'Akrep' adı verilen 4 zırhlı araç ile toplumsal olaylarda kullanılan TOMA gönderildi. TOMA ile alevlere tazyikli su sıkılarak

yangın kısa sürede söndürüldü. Olay yerinde bulunan zırhlı araçlardaki polis memurları ise çevre güvenliğini sağladı. TOMA'nın yüzlerce mahalle sakininin gözü önünde yangını söndürmesi ise vatandaşlar tarafından takdir edildi. Yangına bu şekilde müdahale edilmemesi halinde ise, alevlerin çevre binalara sıçrayabileceği ve yaralanmaların olabileceği belirtildi.

Yaklaşık 2 saatlik çalışmanın ardından söndürülen yangında, binanın çatı katında maddi hasar meydana geldi. Olay yerine gelen Hakkari İl Emniyet Müdür Yardımcısı Tahsin Demir de gelişmeleri yakından takip ederek mahalle sakinlerine, 'Geçmiş olsun' dileklerinde bulundu.

TOMA FACİAYI ÖNLEDİ
TOMA FACİAYI ÖNLEDİ
TOMA FACİAYI ÖNLEDİ
TOMA FACİAYI ÖNLEDİ
TOMA FACİAYI ÖNLEDİ
TOMA FACİAYI ÖNLEDİ
TOMA FACİAYI ÖNLEDİ
İHA
Yayın Tarihi : 5 Şubat 2011 Cumartesi 12:13:03
Güncelleme :5 Şubat 2011 Cumartesi 13:41:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?