2
Mayıs
2024
Perşembe
HAKKARİ

Toprak evin merdiveni çöktü

TOPRAK EVİN MERDİVENİ ÇÖKTÜ

Hakkari'nin Gazi Mahallesi'nde 2 katlı bir toprak evin merdiveni büyük bir gürültü ile çökerken, olayda şans eseri ölen ve yaralanan olmadı.

Cumhuriyet Caddesi'nde bir toprak evin merdiveni çökerken, 8 nüfuslu alenin yaşadığı ikamette şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı. Ayakkabı boyacılığı ile geçimini sağlayan Salih Kurt, olay nedeniyle evlerine giremediklerini belirterek, "Ailemin geçimini ayakkabı boyacılığı yaparak sağlıyorum. İki katlı toprak evimizin alt katında babam, üst katında ise ben oturuyorum. Daha önce evimize girmek için tahta bir merdiven vardı. Ancak kış aylarında kırıldı. Çarşı merkezinde gece gündüz demeden ayakkabı

boyayıp tüm birikimimi merdiven yapımına harcadım. Ancak merdiven önceki gün akşam saatlerinde büyük bir gürültü ile çöktü. Gündüz olsaydı aile fertlerimiz yaralanabilirdi. Aile olarak perişan olduk ve yeni merdiven yapacak paramız da yok. Artık evimize bile giremiyoruz. Valilik yetkililerinden veya hayırsever vatandaşların bizlere yardım etmesini bekliyoruz. Aile olarak çok zor durumdayız" dedi.

TOPRAK EVİN MERDİVENİ ÇÖKTÜ
TOPRAK EVİN MERDİVENİ ÇÖKTÜ
İHA
Yayın Tarihi : 28 Ekim 2009 Çarşamba 13:45:01
Güncelleme :28 Ekim 2009 Çarşamba 18:34:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?