2
Mayıs
2024
Perşembe
HAKKARİ

Trafik ışıkları süs oldu

Hakkari'de yaklaşık iki yıldır arızalanmasına rağmen onarılmayan trafik ışıkları yol kenarlarında süs olarak kaldı.


Hakkari Devlet Hastanesi kavşağı ile Dağgöl Mahallesi Medeni Sancar Caddesi'ne yerleştirilen trafik ışıklarının onarılmaması tepkilere sebep oluyor. Konuyla ilgili İHA muhabirine açıklamalarda bulunan Mecit Özdemir ile Halit Yarcı isimli sürücüler, her geçen gün araç sayısının arttığı ilde arızalı bulunan trafik ışıklarının onarılması gerektiğini belirttiler. Sürücüler, "Bir süre önce 2 ayrı caddeye konulan trafik ışıklarına kısa sürede alışmıştık. Ancak daha sonradan arızalandığı için şuanda çalışmıyor. Her ilde olduğu gibi ilimizde de trafik ışıklarının bulunmasını istiyoruz. Arızalı trafik ışıklarının onarılmasının yanı sıra çarşı merkezi ve diğer caddelere de trafik ışıklarının kurulmasını istiyoruz" şeklinde konuştular.


Hakkari Belediye Başkan Vekili Cemil Akış ise, Karayolları Van 11. Bölge Müdürlüğü tarafından caddelerde çevre ve altyapı düzenlemesiyle ilgili yapılacak ihale ile birlikte bir takım çalışmalar başlattıklarını belirtti. Akış, çevre ve altyapı düzenlemesiyle ilgili yapacakları çalışmalar kapsamında caddelerde çalışmayan trafik ışıklarını da en kısa zamanda onararak yeniden faaliyete geçireceklerini söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Şubat 2009 Salı 12:30:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
selcuk gündüz IP: 78.55.52.xxx Tarih : 24.02.2009 13:02:22

KÜCÜK SEHIRLERDE TRAFIK ISIKLARI ZATEN SÜSLÜK OLARAK DURUYOR.KUALLARA UYANLAR ZATEN PEK AZ.YAYALAR YESILDEN GECERKEN BILE KORKARAK GECIYORLAR.YANMAYAN TRAFIK ISIKLARININ SORUMLULARIDA  BU GIBI ISLER UFAK OLDUGUNDAN ILGILENMIYORLAR .ONLARIN ISLERI MÜTAHITLERLE  IHALE ISLERI  O DAHA COK KAZANDIRIYOR.VATANDAS ONLARIN UMRUNDA DEGIL