2
Mayıs
2024
Perşembe
HAKKARİ

Trafik kazasında ölü sayısı arttı

DTP MİTİNGİ SONRASI YAŞANAN TRAFİK KAZASINDA ÖLÜ SAYISI 3'E ÇIKTI

Demokratik Toplum Partisi (DTP) Van İl Teşkilatı'nın düzenlediği mitinge katıldıktan sonra Hakkari'ye dönerken, içinde bulundukları aracın trafik kazası geçirmesi sonucu yaralanan Salih Bor hayatını kaybetti. Böylece kazada hayatını kaybedenlerin sayısı 3'e çıkmış oldu.

Yaklaşık 1,5 ay önce Van'daki 'Onurlu Bir Barışa Evet' mitinginin ardından akşam saatlerinde Hakkari'ye geri dönen DTP'lileri taşıyan, sürücüsü ve plakası öğrenilemeyen otobüs Van'ın Başkale ilçesi yakınlarında bilinmeyen bir nedenden dolayı uçuruma yuvarlanmıştı. Kazada 30'a kişi yaralanırken 36 yaşlarındaki 7 çocuk annesi Güllü Turan ile 22 yaşındaki Marya Tan hayatını kaybetmişti.

Kazada yaralanan ve bir süreden beridir Van Araştırma Hastanesi'nde tedavi gören 45 yaşlarındaki Salih Bor önceki gün hayatını kaybetti. Bor gözyaşları arasında Gazi Mahallesi'ndeki aile mezarlığında toprağa verildi. Otobüs kazasında durumları ağır olan Mehmet Yürür, Medya Duran ile Sadi Keçeci isimli vatandaşların ise, sağlık durumlarının iyi olduğu ve taburcu edilerek evlerine gönderildikleri belirtildi.

Salih Bor'dan geriye ise, bir yıl önce İHA ekibi tarafından oğlu Mustafa'nın düğün töreninde eşi Adile ile çektiği bu fotoğraf geride kaldı.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Ekim 2009 Perşembe 11:47:05
Güncelleme :22 Ekim 2009 Perşembe 12:11:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?