3
Mayıs
2024
Cuma
HAKKARİ

Türk Polisinin gurur günü

Türk Polis Teşkilatı'nın 163. kuruluş yıldönümü, Hakkari'de düzenlenen törenle kutlandı.

Valilik binası önünde düzenlenen törene, Hakkari Valisi Ayhan Nasuhbeyoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Apaçık, Ağır Ceza Reisi Ahmet Maden, İl Emniyet Müdürü Cavit Çevik, Vali Yardımcıları Ali Hamza Pehlivan, Abdullah Uçgun, Orhan Balcı, daire amirleri ile çok sayıda polis katıldı. Tören, İl Emniyet Müdürü Cavit Çevik'in Atatürk anıtına çelenk bırakmasının ardından bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Valilik önündeki tören, polis memurları ve araçların kortej yürüyüşüyle son buldu.

Kutlamaların ardından Emniyet Müdürü Cavit Çevik, yardımcıları Hamit Karaman, Hakan Kırmacı, Necmi Çakar ile bazı şube müdürleriyle birlikte Vali Ayhan Nasuhbeyoğlu'nu makamında ziyaret etti. Türk Polis Teşkilatı'nın 163. kuruluş yıldönümünü kutlayan Vali Nasuhbeyoğlu kendisini makamında ziyaret eden Emniyet Müdürü Cavit Çevik ve beraberindekilere değişik hediyeler takdim etti.

Kutlamaların, Emniyet Müdürü Cavit Çevik'in makamındaki tebriklerin kabulü ile akşam saatlerinde Polis Evi'nde verilecek kokteyl ve konserle son bulacağı bildirildi.

.
Yayın Tarihi : 10 Nisan 2008 Perşembe 14:01:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?