4
Mayıs
2024
Cumartesi
HAKKARİ

Ücretsiz açık hava film gösterimi

Hakkari Belediye Başkanlığı Ramazan ayı nedeniyle vatandaşlara açık havada ücretsiz film gösterimi sunmaya başladı.


Belediye binasındaki lokalin arka bahçesinde dün akşam saatlerinde izletilmeye başlanan film gösteriminin Ramazan ayı boyunca devam edeceği bildirildi. İlk olarak dün akşam gösterime sunulan 'Özgürlüğün Rengi' adlı filmi çok sayıda vatandaş izledi.


Konuyla ilgili İHA muhabirine açıklamalarda bulunan Belediye Meclis üyesi Orhan Koparan, iki günde bir akşam saat 20:00 sıralarında gösterime sunulacak filmlerin halka açık olduğunu söyledi.

Açık havada ücretsiz olarak verdiğimiz film ilk günde büyük beğeni kazandığını söyleyen Koparan "İlimizde mevcut bulunan salonunun kapalı olmasından dolayı halkımızın sinemadan uzak kalıyor. Biz de bir nebzede olsa kendilerine böylesi bir sosyal bir aktivite sağlamak istedik. Ramazan ayı boyunca iki günde bir 11 değişik film gösterime sunacağız. Bu filmlerimizden bazıları 'Özgürlüğün Rengi, Özgürlük Rüzgarı, Kaplumbağalarda uçar, Nohutlu pilav, Dür (Uzak), Pervane ve Baba' gibi filmlerdir. Belediyemiz yerel anlamda verdiği hizmetlerin yanı sıra vatandaşlarımıza sosyal ve kültürel etkinliklerde de katkıda bulunmaya çalışıyor" şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 5 Eylül 2008 Cuma 15:46:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?