4
Mayıs
2024
Cumartesi
HAKKARİ

Uyuşturucu operasyonu

Hakkari'de emniyet güçlerinin düzenlediği operasyonda, 4 kilo 73 gram esrar maddesi ele geçirilirken, 1 kişi gözaltına alındı. 

Hakkari Valiliği'nden yapılan açıklamaya göre, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince uyuşturucu madde kaçakçılığıyla mücadele kapsamında "Tünel 1" kod adlı operasyon düzenlendi. Operasyon kapsamında, takibe alınan A.E. yönetimindeki 30 AH 018 plakalı aracı Van-Hakkari karayolu üzerinde durduran ekipler, aracı detaylı arama için İl Emniyet Müdürlüğü'ne getirdi. "Ralf" isimli narkotik köpeğin de yardımıyla araçta yapılan aramada, koli bantlarına sarılı 4 paket halinde 4 kilo 73 gram esrar maddesi ele geçirildi. Gözaltına alınan A.E.'nin "uyuşturucu madde taşımak" suçundan çıkartıldığı Sulh Ceza Mahkemesi tarafından tutuklanarak Hakkari Cezaevi'ne gönderildiği ve uyuşturucu maddenin nakledilmesinde kullanılan araca mahkemece el konulduğu bildirildi. 

Öte yandan, ele geçirilen uyuşturucu maddenin paketler halinde hazırlandıktan sonra Hakkari'de iç piyasaya sürülerek gençlere satılacağının planlandığı bildirildi.
İHA
Yayın Tarihi : 7 Şubat 2007 Çarşamba 13:19:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
sergen yalçın IP: 85.98.171.xxx Tarih : 12.02.2007 12:12:51
yazık değilmi hemhayatını hem başkalarının hayatını karartıyorsunuz yalancı mafya babaları.Ama ne olursa o türkiyede bu tv dizileri yüzünden oluyor.yazık bizim gençliğe