3
Mayıs
2024
Cuma
HAKKARİ

Vali Nasuhbeyoğlu'dan bayram mesajı

Hakkari Valisi Ayhan Nasuhbeyoğlu, bayramların küskünlük ve kırgınlık havasından arınıp, kardeşlik, dostluk ve birlik duygularının tazelenmesi için iyi bir ortam olduğunu söyledi. 

Vali Ayhan Nasuhbeyoğlu yayınladığı Kurban Bayramı mesajda, vatandaşın kendilerine olan inancı ve desteği devam ettiği takdirde, her günün bayram coşkusu ile geçeceğini bildirdi.
 
Vali Nasuhbeyoğlu mesajında, "Kırgınlık ve küskünlüklerin, sevgi ve saygıya, barışa ve kardeşliğe dönüştüğü bayram günleri birlik ve beraberliğimizin tazelendiği güzel günlerimizdir. Geleceğimiz olan gençlerimiz ve çocuklarımız için bayramı hoşgörü, kardeşlik ve barış duygularını sürekli hale getirmek mecburiyetindeyiz. Birlik ve beraberlik, sevgi ve saygı hoş görüye her zamankinden daha fazla ihtiyacımız olan bu günlerimizde, ülkemiz, milletimiz ve ilimize başarı, sağlık, huzur ve mutluluk getirilmesini dileklerimle, çok saygıdeğer Hakkarili vatandaşlarımızın ve görevleri başında bulunacak personelimiz ve yakınlarının Kurban bayramlarını kutlar bu vesileyle sevgi ve saygılarımı sunarım" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 3 Aralık 2008 Çarşamba 17:38:24
Güncelleme :3 Aralık 2008 Çarşamba 18:41:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?