4
Mayıs
2024
Cumartesi
HAKKARİ

Vali sağlık merkezlerini ziyaret etti

Hakkari Valisi Ayhan Nasuhbeyoğlu, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ve Halk Laboratuarı'nı ziyaret etti.

Vali Yardımcısı Ali Hamza Pehlivan ve İl Sağlık Müdür Vekili Dr. Halil Hekimoğlu ile birlikte bir süre önce Dağgöl Mahallesi'nde bulunan Medeni Sancar Caddesi üzerinde kurulan Hakkari Valiliği İl Sağlık Müdürlüğü Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ve Halk Laboratuarını ziyaret eden Vali Ayhan Nasuhbeyoğlu, Baştabip Dr. Halit Özkan'dan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Baştabip Dr. Özkan, yeni kurulan merkezde günde yaklaşık 200 hastaya bakıldığını belirtti. Doktor ve çalışanlarına özverili çalışmalarından dolayı teşekkür eden, ağız ve diş sağlığı merkezine gelen vatandaşlarla da yakında ilgilenerek tek tek sohbet eden Vali Nasuhbeyoğlu, "Hakkari'de vatandaşlarımıza her alanda en iyi hizmeti sunmak için devletimizin imkanlarını seferber ediyoruz. Sağlık hizmetlerinin kalitesi de her geçen gün artmaktadır. 7 katlı binayı kiralayarak 4 diş tabibi, 6 hemşire ve 5 idari personel ile vatandaşlarımızın her türlü ağız ve diş rahatsızlığını gidermeye çalışmaktadır. Diş tabibi sayısının artmasıyla birlikte bu merkez günde ortalama 400 kişiye hizmet verilebilecektir. Merkezin kurulmasına vesile olan Sağlık Bakanımız Sayın Prof. Dr. Recep Akdağ'a şükranlarımı sunuyor, emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Bu hizmetin Hakkari'ye hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Vali Nasuhbeyoğlu, daha sonra İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Laboratuarı Müdürlüğünü de ziyaret etti. Nasuhbeyoğlu, Halk Sağlığı Laboratuarı Müdür vekili Kıymet Armağın'dan laboratuarın sorunları ve çalışmaları hakkında bilgi aldı. Laboratuar yetkilileri ise hizmetin daha etkin ve verimli olarak sunulması için halk sağlığı laboratuarının tahsis edilen yeni binaya taşınması talebinde bulundular.

iha
Yayın Tarihi : 16 Temmuz 2008 Çarşamba 13:24:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?