4
Mayıs
2024
Cumartesi
HAKKARİ

Vali sınır köylerini gezdi

Hakkari Valisi Ayhan Nasuhbeyoğlu, askeri rütbelilerden oluşan heyet ile birlikte bir dizi gezi ve incelemelerde bulunmak üzere Kuzey Irak'ın sıfır noktasında bulunan köylere gitti.

Hakkari Valisi Aynan Nasuhbeyoğlu, Yüksekova 3. Piyade Taktik Tümen Komutanı Tümgeneral Yurdaer Olcan, Hakkari Dağ ve Komando Tugay Komutanı Azmi Utfan Cinek ile birlikte helikopterle Yüksekova Dağlıca köyü ve Şemdinli ilçe merkezi ile Derecik beldesinde incelemelerde bulundu. Dağlıca köyü çocuklarına çikolata ikram eden Vali Nasuhbeyoğlu daha sonra köylülerin sorun ve sıkıntılarını yerinde dinledi.

Vali Nasuhbeyoğlu, Dağlıca köyünün sulama suyu ile ikinci bir okulun yapımı hakkında köylülerin taleplerini aldı. Vali Nasuhbeyoğlu, Dağlıca köyü yolunun asfaltlanması için gerekli tüm çalışmaları başlatacaklarını ve okul ile sağlık ocağında tespit edilen ihtiyaçların giderileceğini söyledi.

Dağlıca köyündeki incelemelerin ardından helikopterle Şemdinli ilçesine geçen Vali ve beraberindeki heyet daha sonra ırak sınırına sıfır noktada bulunan Derecik beldesine geçti.

.
Yayın Tarihi : 6 Mayıs 2008 Salı 18:21:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?