4
Mayıs
2024
Cumartesi
HAKKARİ

Vali Türker'e '1 Nisan şakası'

VALİ TÜRKER'E '1 NİSAN ŞAKASI'

Hakkari'deki görev yapan bazı basın mensupları, Vali Muammer Türker'e Şırnak'a atandığını söyleyerek '1 Nisan şakası' yaptılar.

Hakkari Amatör Futbol Ligi'nde mücadele eden ve ligi namağlup tamamlayan İl Özel İdare Spor Kulübü, aldığı kupayı Vali Muammer Türker'e hediye etti. Hakkari İl Özel İdare Spor Kulübü Başkanı Cahit Tekin, Futbol Şube Sorumlusu Murat Taş ve teknik direktör Mecit Tekin, futbolcularıyla birlikte Vali Muammer Türker'i ziyaret etti. Valilik toplantı salonunda gerçekleşen ziyarette bir konuşma yapan İl Özel İdare Spor Kulübü Başkanı Cahit Tekin, kulüp olarak mücadele ettikleri Hakkari Amatör Futbol Ligi'ni namağlup bitirdiklerini söyledi.

Takımlarının 17 Nisan tarihinde Yüksekova Cilo Spor ile Bölgesel Amatör Ligi'ne (BAL) yükselme baraj maçına çıkacaklarını belirten Tekin, ''Bu maçı kazanan takım BAL'a katılmaya hak kazanacak. Bizim amacımız baraj maçını kazanarak BAL'da mücadele etmektir. Burada da başarımızı devam ettirip 3. Lig'e çıkmak istiyoruz. Sizlerin destekleriyle ligi şampiyon olarak tamamlayan kulübümüz Van'da 10 günlük kampa girecek. Kampa girecek sporcularımızın barınma sorunu var. Bu konuda bize destek vermenizi istiyoruz. Sayın valimize kulübümüze verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz. Aldığımız kupayı Valimiz Türker hak ediyor. Bu nedenle kupayı kendisine hediye ediyoruz'' dedi.

Tekin yaptığı konuşmanın ardından ligi şampiyon olarak tamamladıkları için aldıkları kupayı Vali Muammer Türker'e hediye etti.

Vali Muammer Türker ise, Van'da kampa girecek olan sporcuların barınma sorunu yaşamaması için Devlet Su İşleri Bölge Müdürlüğü ile görüşerek misafirhane ayarlayacağını söyledi. Türker, ''Bütün kulüplere eşit şekilde davranıyoruz. Çünkü bizim için hiçbir kulübün diğerinden farkı yok. Hakemler nasıl müsabakalarda tarafsız ise biz valiler de öyle tarafsızız. Şampiyon olarak büyük bir başarı elde eden kulüp yöneticilerini ve sporcularını kutluyorum. Her zaman olduğu gibi spor kulüplerimize gereken maddi ve manevi desteği vermeye hazırız. Ne gerekiyorsa yapacağız'' diye konuştu.

VALİ TÜRKER'E 1 NİSAN ŞAKASI

Yapılan konuşmaların ardından basın mensupları tarafından Vali Muammer Türker'e 1 Nisan şakası yapıldı. Gazetecilerin, Vali Türker'e Şırnak'a atandığını ve bu konuda görüş almak istediklerini ifade etmeleri üzerine, oldukça şaşıran ve gülümseyen Vali Türker, ''Arkadaşlar 2 yıldan fazla bir süredir Hakkari'de görev yapıyorum. İki yıldır beni bir yerlere atıyorsunuz zaten. Şimdi de Şırnak mı? Asparagas haber, magazin servisinden mi geldi bu bilgi. Asparagas haber arkadaşlar inanmayın. Şırnak'a yeni vali atandı'' şeklinde cevap verdi.

Daha sonra basın mensuplarının 1 Nisan şakası yaptıklarını belirtmesi üzerine gülen Vali Türker, ''Şırnak Valisi Ağrı'ya gitti, ama bu 1 Nisan'da olmadı'' dedi.

VALİ TÜRKER'E '1 NİSAN ŞAKASI'
VALİ TÜRKER'E '1 NİSAN ŞAKASI'
VALİ TÜRKER'E '1 NİSAN ŞAKASI'
İHA
Yayın Tarihi : 1 Nisan 2011 Cuma 19:05:05
Güncelleme :5 Nisan 2011 Salı 12:11:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?