2
Mayıs
2024
Perşembe
HAKKARİ

Vali Yardımcısı Kurt'a ziyaret

Hakkari Eğitimciler Derneği tarafından yürütülen "Aile Danışmanlık Hizmetleri Evi" projesi kursunu başarı ile bitiren anneler, Vali Yardımcısı Yılmaz Kurt'u ziyaret ettiler.


Bayanlarla birlikte ziyarete katılan Hakkari Eğitimciler Derneği Başkanı Hasan Biçer, 10 bin Euro tutarındaki proje ile 20 asil 10 yedek olmak üzere 30 anneye eğitim verdiklerini belirtti. Projenin hedef kitlesi olarak eğitimden mahrum bırakılmış kadınları, temel konularda bilgilendirme, aile planlaması, doğum kontrol yöntemleri, cinsel eğitim, çocuğun eğitimi, çocuğun duygusal problemleri, anne, baba, çocuk iletişimi, çevre ile sosyal ilişkilerini geliştirme, sosyalleşme konularında bilgiler verip gezi ve piknikler düzenlediklerini anlatan Biçer "Biten projemizin bir faaliyeti de vali ile tanışmaktı. Vali Yardımcımız Yılmaz Kurt'u ziyaret ederek, bayanlar projenin ne kadar yararlı olduğunu kendisine söylemesini düşündük" dedi.


Vali Yardımcısı Yılmaz Kurt ise, bayanlarla yakında ilgilenerek bu kursun bir çok faydaları da beraberinde getireceğini belirterek, bu güzel projeyi hazırlayan dernek yöneticilerine teşekkür etti.

İha
Yayın Tarihi : 26 Haziran 2009 Cuma 19:22:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?