3
Mayıs
2024
Cuma
HAKKARİ

Validen esnafa övgü

Hakkari Valisi Ayhan Nasuhbeyoğlu, 15-17 şubat tarihlerinde meydana gelen olaylarda Hakkarili esnafların özverili tutum ve davranışların her türlü övgüye layık olduğunu söyledi.

Makamında basın mensuplarına açıklamada bulunan Vali Nasuhbeyoğlu, güvenlik güçlerinin, her türlü baskıya rağmen kepenklerini açık tutan işyerlerini kapatmayan esnafların her zaman olduğu gibi bundan sonra da yanında olmaya ve huzur ortamının sağlanması için özverili çalışmalarına devam edeceğini belirtti.

Nasuhbeyoğlu, "Bazı çevre ve kişilerce güvenlik güçlerine ve şahsıma sözlü olarak yapılan kınamalar Hakkarili vatandaşlarımıza, ülkemize ve milletimize yapacağım hizmetler konusunda azmimizi kıramayacağı gibi, daha da özverili çalışmalarımıza vesile olacaktır. Güvenlik kuvvetlerimiz hizmetlerini bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada kararlılıkla ve kanunlar çerçevesinde insan haklarına ve temel hak ve özgürlükler de sadık kalarak sürdürecektir. Bu olayları yapanlar bilmeliler ki işyerlerine ve çevreye verilen zararlar fakir vatandaşlarımızın vergilerinden kesilmektedir. Bu olaylar bize şevkimizi kıramayacağı gibi hizmetlerimize sonuna kadar devam edeceğiz. Bizim için önemli olan hizmettir. 'Vali istifa' çağrıları yapanlar hakkında ise yakında 1 lira tazminat davası açacağım" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Şubat 2008 Çarşamba 16:50:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?