4
Mayıs
2024
Cumartesi
HAKKARİ

Vali'den sağlık çalışanlarına takdirname

Hakkari Valisi Ayhan Nasuhbeyoğlu, görevlerinde başarı gösteren İl Sağlık Müdürlüğü personellerini takdirname belgesi ile ödüllendirdi. 

İçişleri Bakanlığı tarafından hazırlanan Valiler Kararnamesi kapsamında merkeze alınan Hakkari Valisi Ayhan Nasuhbeyoğlu, ilden ayrılmadan önce sağlık alanında başarı gösteren personelleri takdirname ile ödüllendirdi. Vali Yardımcısı Abdulkadir Duran ile birlikte İl Sağlık Müdürü Dr. Turhan Sulhan'ı makamında ziyaret eden Vali Ayhan Nasuhbeyoğlu, burada bir süre şube müdürlerinden oluşan sağlık personelleri ile bir görüşme gerçekleştirdi. Yapılan görüşmelerin ardından Vali Nasuhbeyoğlu, Yüksekova ve il merkezindeki yeni devlet hastanesi binalarının yapımı aşamasında ve görevlerinde başarı gösteren İl Sağlık Müdürü Dr. Turhah Sulhan, Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Ali Güneş ve bazı şube müdürlerine takdirname belgesi verdi. 

Burada bir konuşma yapan Vali Ayhan Nasuhbeyoğlu, Hakkari'nin Türkiye'nin en modern hastanelerine kavuştuğunu belirtti. Bir süre önce hizmete açılan her iki yeni hastanede modern anlamda şuanda hizmetlerin halka sunulması yönünde önemli bir kalite yakalandığını belirten Nasuhbeyoğlu, "Uzman hekim açısından zaman zaman küçük çaplı eksikliklerimiz olmasına rağmen ben Hakkari iline 3 yıl önce geldiğimde Şemdinli Devlet Hastanemiz dahil 3 hastanemizde 9 hekim varken, son bir yıldır uzman hekim sayımız 60'ın altına çok az düştü. Bu da gösteriyor ki devletimiz zor koşullarda yaşanan ve dar gelirli olan vatandaşlarımızın olduğu bölgelere büyük önem ve destek veriyor. Hükümet politikaları da giderek etkinleşiyor ve yaygınlaşıyor. Vatandaşlarımıza yerinde en sağlıklı hizmeti vermek çok büyük önem arz ediyor. Bunların başında da eğitim ve sağlık hizmeti geliyor. Güvenliğin iyi olmasıyla birlikte bu hizmetlerde de mutlaka çıtanın günden güne ileriye doğru daha da yükseklere çıkarılması gerekiyor" dedi. 

Daha sonra ilde son 3 yıl içerisinde yapılan hizmetlere değinen Vali Ayhan Nasuhbeyoğlu, konuşmasının ardından görevlerinde başarı gösteren 56 çalışana takdirname belgesi vererek başarılarının devamını diledi.

iha
Yayın Tarihi : 24 Aralık 2008 Çarşamba 17:01:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?