3
Mayıs
2024
Cuma
HAKKARİ

Vali'nin çocuk sevgisi

Hakkari Valisi Ayhan Nasuhbeyoğlu, katıldığı faaliyetlerde yanına gelen çocuklarla yakından ilgilenerek onlara şekerleme dağıtarak, futbol veya voleybol topu hediye ediyor. 

Vali Ayhan Nasuhbeyoğlu, katıldığı program veya yaptığı ziyaretlerde kendisini meraklı gözlerle izleyen çocukları sevindirmeye devam ediyor.
 
Yeni Mahallede katıldığı bir programda, yanına gelen bir grup çocukla ilk olarak sohbet eden Nasuhbeyoğlu, daha sonra ise her zaman makam arabasında bulundurduğu şekerlemelerden dağıttı. 

Çocuklara bu kez yanında top olmadığı için hediye edemediğini belirten Vali Nasuhbeyoğlu, ancak birkaç gün içerisinde Hakkari-Van ve Berçelan alternatif yol çalışmalarını incelemek üzere mahallerinden geçeceği sırada kendilerine getirerek top hediye edeceğini belirtti. Vali Nasuhbeyoğlu, çocukları çok sevdiğini belirterek onların geleceğin teminatı olduğu belirtti. 

Çocuklar ise etrafını sardıkları Vali Ayhan Nasuhbeyoğlu'nun kendilerine gösterdiği ilgiden çok mutlu olduklarını belirtiler. Çocuklar, Nasuhbeyoğlu'nun mahallelerine her gelişi sırasında mutlaka kendilerine şekerleme dağıtarak hediyeler verdiğini belirttiler.

iha
Yayın Tarihi : 15 Kasım 2008 Cumartesi 10:50:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?