3
Mayıs
2024
Cuma
HAKKARİ

Veliler arası 'masa tenisi turnuvası'

Hakkari Özel Hatice Avcı Koleji tarafından öğrenci velileri arasında 'Masa tenisi turnuvası' düzenlendi. 

Mezran Mahallesi'nde bulunan kolejde yapılan turnuvaya çok sayıda veli ve öğretmen katıldı. Turnuva öncesinde bir konuşma yapan Özel Hatice Avcı Koleji Müdürü Sıtkı Kuru, düzenledikleri turnuvaya katılarak kendilerini yalnız bırakmayan velilere teşekkür etti. Kuru, yarışmanın bir masa tenisi turnuvası olmanın yanı sıra velilerle beraber okulda buluşma ve kaynaşma programı olduğunu belirterek, “İnanın belki 2-3 aydır görmediğim veliyi bu turnuva sayesinde görüyorum. Buda bizim için büyük kazanç. Masa tenisi turnuvası olduğu için belki velilerimizin ilgisi az olur diyerek mangal ve döner partisi de hazırladık. Bütün velilere şimdiden başarılar diliyorum” şeklinde konuştu. 

Konuşmanın ardından görevliler ve hakemler tarafından velilere turnuva ve kuralları hakkında bilgi verildi. Daha sonra çekilen kura ile birlikte belirlenen rakipler birbirleriyle yarıştı. 47 velinin katıldığı ve oldukça çekişmeli geçen turnuva sonunda Nazmi Akdoğan birinci, Umut Güzel ikinci, Burhan Seyitoğlu ise üçüncü oldu. 

Turnuvada birinci olana altın, ikinci olana gümüş ve üçüncü olana bronz madalya verildi. Turnuvanın ardından okul yönetimi tarafından öğrenci velilerine yönelik düzenlenen yemek partisinde Adana kebap, tavuk döner, köfte, pilav ve çorba ikram edildi.

.
Yayın Tarihi : 13 Nisan 2008 Pazar 15:51:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
kezban IP: 85.98.220.xxx Tarih : 15.04.2008 22:16:40

Nazmi beyi tebrik eder,başarılarının devamını dilerim.SAYGILARIMLA...