5
Mayıs
2024
Pazar
HAKKARİ

Vergi dairesi gelir şefi yaşamını yitirdi

VERGİ DAİRESİ GELİR ŞEFİ KALBİNE YENİK DÜŞTÜ

Hakkari'de kalp krizi geçiren ve önceki gün Sağlık Bakanlığı'na ait ambulans helikopterle Van İhtisas Hastanesi'ne kaldırılan Hakkari Vergi Dairesi Gelir Şefi Adil Kanat hayatını kaybetti.

Karşıyaka Mahallesi'nde ikamet eden evli ve 4 çocuk babası 50 yaşlarındaki Adil Kanat, yaklaşık bir hafta önce evinde geçirdiği kalp krizi sonucu ailesi tarafından Hakkari Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırılmıştı.

Bir süreliğine kalbi duran ve doktorların başarılı müdahalesi sonucu yeniden hayata dönen Kanat, yoğun bakım ünitesine alındıktan sonra doktorlar gözetiminde Yeni Mahalle'de bulunan Fatih Kışlası'na inen Sağlık Bakanlığı'na ait ambulansla Van Yüksek İhtisas Hastanesi'ne sevk edilmişti. Ancak burada yapılan tüm müdahalelere rağmen Adil Kanat'ın kurtarılamadığı öğrenildi.

Adil Kanat'ın cenazesi büyük bir araç konvoyu eşliğinde Hakkari'ye getirilerek Pehlivan Mahallesi'ndeki aile mezarlığında gözyaşları arasında toprağa verildi. Kanat'ın ani ölümü birçok çevre tarafından üzüntüyle karşılandı.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Şubat 2010 Cuma 12:12:00
Güncelleme :12 Şubat 2010 Cuma 13:00:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?