3
Mayıs
2024
Cuma
HAKKARİ

Yaralı polisler taburcu edildi

Yüksekova ilçesinde dün gece polis lojmanlarına PKK terör örgütü elemanlarınca düzenlenen saldırının ardından hastaneye kaldırılan polis eşinin sağlık durumunun iyi olduğu, yaralanan 4 polis memurunun da taburcu edildiği bildirildi.

Dün gece saat 23:05 sıralarında PKK terör örgütü mensuplarınca Yüksekova İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne ait polis lojmanlarına yapılan roketli saldırıda 1'i ağır 5 kişi yaralanmıştı. Durumu ağır olan polis memurunun eşi Aynur Madak, helikopter ile kaldırıldığı Van YYÜ Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alınırken, olaydan yaralanan 4 polis memuru ise Yüksekova Devlet Hastanesi'ne kaldırılmıştı. Tedavisi devam eden polis eşi Madak'ın sağlık durumunun iyiye gittiği belirtildi. Yaralanan 4 polis memuru ise Yüksekova Devlet Hastanesi'nde yapılan tedavilerinin ardından taburcu edildi.

Saldırıyı düzenledikten sonra gecenin karanlığından yararlanarak kaçmayı başaran teröristlerin yakalanması için de ilçede geniş çaplı operasyon başlatıldı. Polis ekipleri, ilçe giriş ve çıkışında başlattığı aramaları aralıksız sürdürüyor.

.
Yayın Tarihi : 14 Haziran 2008 Cumartesi 15:41:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?