4
Mayıs
2024
Cumartesi
HAKKARİ

Yerel gazete çalışanlarına ziyaret

 

Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu'na (KESK) bağlı sendika yöneticileri Hakkari'deki yerel gazete çalışanlarını ziyaret etti.

Eğitim ve Bilim Emekçileri (Eğitim-Sen) Hakkari Şubesi Başkanı ve KESK Dönem Sözcüsü İsmail Ata, beraberindeki sendika yöneticileri ile birlikte yerel gazete çalışanlarına nezaket ziyaretinde bulundu. Sendika yöneticileri, gazete çalışanları ile bir süre sohbet ederek çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Konuyla ilgili İHA muhabirine açıklamalarda bulunan Eğitim Sen Şube Başkanı İsmail Ata, yerel gazete mensuplarını ile tanışmak ve bundan sonraki süreçte işbirliği içerisinde çalışmak amacıyla ziyaretler gerçekleştirdiklerini dile getirdi. Kamuoyunu bilgilendirmek amacıyla çalışan yerel medyanın sıkıntılarını öğrenmek istediklerini anlatan Ata, "Zor şartlarda görev yapan yerel medya çalışanlarımız, kamuoyunu yaptığı haberlerle doğru ve hızlı bir şekilde bilgilendirmeye çalışıyor. Biz de kendileri ile tanışmak, sıkıntılarını dinlemek amacıyla ziyaretlerde bulunuyoruz" şeklinde konuştu.

Yerel gazete çalışanları ise, kendilerini ziyaret eden sendika yöneticilerine teşekkür ederek, her zaman olduğu gibi bundan sonraki süreçte de doğru ve hızlı bir habercilik anlayışı ile çalışmalarına devam edeceklerini belirttiler.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Temmuz 2008 Çarşamba 18:14:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
culemirk düşkünü IP: 212.175.115.xxx Tarih : 3.08.2008 15:25:27

Valla helal olsun seçilen başkanların etimli olması banbaşka oluyor okumuş bilmişler hep ayrı olur şimdide KESK'in yenibaşkanı ismail bey tam kültürlü tam bir ülkeye hizmet adamı türkiyede büyleleri azdır bu yüzden bunların değeri iyi bilinmeli ve büylelerine hizmet fırsatı verilmeli diğeceğim şuki ismail bey tam belediye başkanı olacak bir şahsiyet hepimiz bir olup onu başkan edeli