2
Mayıs
2024
Perşembe
HAKKARİ

Yol çalışması susuz bıraktı

YOL YAPIM ÇALIŞMALARI SUSUZ BIRAKTI

Hakkari'de yapılan yol genişletme ve yapım çalışmaları nedeniyle birçok mahalle susuz kaldı.

Bir süre önce Keklikpınar Mahallesi, Hakkari-Van karayolu üzerinde bulunan Tekser konutları kavşağında başlatılarak Dağgöl Mahallesi Medeni Sancar Caddesine kadar getirilen ve çarşı merkezine kadar devam edecek yol genişletme ve yapım çalışmaları vatandaşı perişan etti. Bir firma tarafından başlatılan çalışmaların ağır yürüğünü iddia eden bazı mahalle sakinleri yaklaşık bir aydır susuz olduklarını belirttiler.

Dağgöl Mahallesi sakinlerinden Süleyman Aslan, Şaban Çelik ve Ramazan Taş, yol yapım çalışmaları sırasında içme suyu şebeklerinin zarar görmesi nedeniyle yaklaşık 2 haftadır susuz olduklarını belirttiler. Belediyeye ait itfaya aracının mahalleye su getirdiğini belirten mahalle sakinleri, bu çalışmaların bir ön önce tamamlanması gerektiğini söylediler. Mahalleleri gibi birçok mahallenin susuz kaldığını ifade eden mahalle sakinleri kış aylarının yaklaşmasıyla birlikte çalışmaların hızlandırılması gerektiğini belirttiler.

İlgili firma yetkilileri ise, çalışmalar nedeniyle tüm altyapıyı yenilediklerini belirterek, çalışmaların bitmesi halinde artık vatandaşın bu sıkıntıdan temelli bir şekilden kurtulacağını belirttiler.

YOL YAPIM ÇALIŞMALARI SUSUZ BIRAKTI
YOL YAPIM ÇALIŞMALARI SUSUZ BIRAKTI
İHA
Yayın Tarihi : 10 Ekim 2009 Cumartesi 13:51:01
Güncelleme :10 Ekim 2009 Cumartesi 14:42:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?