4
Mayıs
2024
Cumartesi
HAKKARİ

Yollarda onarım başladı

HAKKARİ BELEDİYESİ'NDEN ONARIM VE TEMİZLİK ÇALIŞMALARI

Hakkari Belediye Başkanlığı caddelerde temizlik ve yol onarım çalışmaları başlattı.

Yoğun kar yağışı nedeniyle yolların çamur deryasına dönüşmesi ve kilit taşlarının yerinde söküldüğü caddeler belediye ekiplerini harekete geçti.

İtfaiye ekibi tarafından çamurdan geçinmeyen çarşı içindeki caddeler tazyikli suyla yıkanırken, yağışlar nedeniyle yerinden çıkan ve adete köstebek yuvalarını andıran yollar ise yeniden onarılmaya başlandı.

Belediye Başkan Yardımcısı Metin Kazandıoğlu, kış aylarında birçok yolun zarar gördüğünü belirterek, "Bilindiği gibi yoğun bir kar yağışı yaşandı. Yağışlar sonrasında kilit taşları yerinden çıktı ve yollar kullanılamaz bir hal aldı. Kar yağışının yerini güneşli havaya bırakması üzerine ekiplerimiz harekete geçti. Çarşı içi başta olmak üzere tüm mahallelerde yol onarım çalışmaları başlattık. İlk olarak çarşı içinin değişik cadde ve sokaklarını çamurdan temizlemek için itfaiye ekibimiz tarafından tazyikli suyla yıkandı. Başka ekiplerimiz ise tahrip olan yollarda çalışma başlattı. Hava şartlarına bağlı olarak çalışmalarımız aralıksız olarak devam edecektir" dedi.

HAKKARİ BELEDİYESİ'NDEN ONARIM VE TEMİZLİK ÇALIŞMALARI
HAKKARİ BELEDİYESİ'NDEN ONARIM VE TEMİZLİK ÇALIŞMALARI
İHA
Yayın Tarihi : 25 Şubat 2011 Cuma 12:48:05
Güncelleme :26 Şubat 2011 Cumartesi 17:35:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?