4
Mayıs
2024
Cumartesi
HAKKARİ

Yüksekova'da düğünler seçim arenasına döndü

22 Temmuz seçimlerine günler kala Hakkari'deki düğünlere büyük ilgi gösteren siyasi parti mensupları, şenlik alanlarında boy gösterip propaganda yapıyorlar.


Siyasetçiler, her biri miting kadar kalabalık olan düğün alanlarını kaçırılmaz fırsat olarak görüyorlar. Hafta sonu Akçalı köyünde yapılan Sibel ile Cüneyt Çelik'in düğünü de tam bir siyaset arenasına döndü. Düğün törenine önce Demokrat Parti, (DP) ardından Demokratik Toplum Partisi (DTP) ve Ak Parti yetkilileri ile son olarak da siyaseti bırakma kararı alan Hakkari Milletvekili Mustafa Zeydan katıldı.

Düğünde bir araya gelen Yüksekova Belediye Başkanı M. Salih Yıldız ile Demokrat Parti Hakkari Milletvekili Adayı Necip Zeydan samimi bir görüntü sergilediler. Düğün alanını siyaset meydanına çeviren Zeydan ve Yıldız köylülerin katılımıyla da bol bol siyaset konuştular. Birlik mesajı veren her iki partili köylüler tarafından büyük alkış aldı. Necip Zeydan ve DTP'liler "Aramızda sorun yok" mesajı vermeye çalıştılar. Daha sonra evlenen çift için halay çeken partililer düğünden ayrıldılar.


Düğüne son olarak gelen Ak Parti Milletvekili Mustafa Zeydan önce halay çekti, ardından da bir konuşma yapttı. Zeydan, yaptığı konuşmada siyaseti bırakma kararı aldığını söyleyerek "Biliyorsunuz artık siyasi hayatıma nokta koydum. 25 yıl Belediye Başkanlığı, 3 dönem de milletvekilliği yaptım. Bilerek bilmeyerek bazılarınızın kalbini kırmış olabilirim. Onun için hakkınızı helal edin. İnşallah bundan sonra birbirimizi daha çok göreceğiz, kucaklayacağız seveceğiz. Hepimiz bu memleketin çocukları, evlatlarıyız. Hepimiz aynı çatı altındayız. Onun için çatı çökerse hepimiz zarar göreceğiz. Birbirlerinizi çok seviniz, birbirlerinizi sayınız" dedi

İHA
Yayın Tarihi : 17 Temmuz 2007 Salı 12:44:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
recep arslan IP: 81.213.239.xxx Tarih : 23.07.2007 20:10:56
sevgili kardeşim cüneyte sevgi ve saygılarımı sunuyorum ikinize ömür boyu mutluluklar diliyorum... DOTUN (RECEP)