4
Mayıs
2024
Cumartesi
HAKKARİ

Yüksekova'da şüpheli ölüm

Yüksekova ilçesine bağlı Büyükçiftlik beldesinde bir kişi evinde ölü olarak bulundu. 

Edinilen bilgiye göre, Yüksekova Emniyet Müdürlüğü'ne gece 02.00 sularında gelen bir ihbar üzerine harekete geçen güvenlik güçleri, beldenin Esentepe mahallesinde S.T. (27) isimli şahsı evinde ölü olarak buldu. Geçen yıl evlenen ve 5 aylık bir çocuğu olduğu belirtilen şahsın vücudunda herhangi bir darp izinin bulunmadığı, boğularak öldürülmüş olabileceği ihtimalinin bulunduğu belirtiliyor. Yüksekova Cumhuriyet Savcılığı tarafından olayın meydana geldiği evde yapılan incelemelerin ardından ceset Yüksekova Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. 

Olayı duyan ve Yüksekova Devlet Hastanesi'ne gelen S.T.'nin yakınları, hastane bahçesinde fenalık geçirirken, ölüm nedeninin biran önce ortaya çıkarılmasını istedi.
İHA
Yayın Tarihi : 29 Mart 2007 Perşembe 13:12:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
abdullah onğan IP: 88.254.88.xxx Tarih : 30.03.2007 23:27:00
insanoğlunu anlamak hakaten imkansız hele günümüz yükova insanını anlamak daha daimkansız bir insanın canı bukadar mı değersiz olur insanımiz için yazık artık böyle şeyler istemiyoruz bunların bitmesi için daha kaç kişinin ölmesi lazım eğer bitecekse gelip bizim de canımızı alsınlarda bu millet biraz rahat olsun yarın ölüm sırası bende mi diye beklemesin artık bu halk kardeşim nice savaşlar ve kerem hocaların ölmesi lazımdı ölen kardeşimize allahtan rahmet kederli ailesine allah sabır vesin yazık bu millet be kardeşim çok yazzzzzzzzzzzıkkkkkkkkkkk......................................