5
Mayıs
2024
Pazar
HAKKARİ

Zabıta denetimlerini sıklaştırdı

ZABITA EKİPLERİ DENETİMLERİNİ SIKLAŞTIRDI

Hakkari Belediye Başkanlığı Zabıta Müdürü Fahri Berkay, günün 24 saatinde görev başında olan ekiplerin denetim çalışmalarını sıklaştırdığını söyledi.

Çarşı içi başta olmak üzere değişik mahallelere dağılan ikişerli ve üçerli zabıta ekipleri, başıboş hayvanlar, çevreye rasgele atılan çöpler ve çarşı merkezine uygunsuz park yapanlara göz açtırmıyor. Sabahın ilk saatlerinden itibaren caddelerde trafik denetimi yapan zabıta ekipleri uygunsuz park ederleri uyararak araçlarını caddelerden uzaklaştırdı.

Zabıta Müdürü Fahri Berkay, ekiplerinin günün 24 saatinde görev başında bulunduğunu belirterek, görevlerini en iyi şekilde yaptıklarını belirtti. Berkay, işyerleri denetimleri, başıboş hayvanlarla mücadele, çöp noktalarının temiz tutulması ve birçok alanda görev yapan zabıtaların yer yer çarşı içinin değişik caddelerinde de trafik denetimi yaptıklarını ifade eden Berkay, zabıta bölümüne girecek sorunu olan vatandaşların günün 24 saatinde kendilerini ulaşabileceğini söyledi. Canla başla çalışan ekipten memnun olduğunu anlatan Berkay, temiz ve yaşanılabilir bir Hakkari için ellerinde geleni yaptıklarını belirtti.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Temmuz 2010 Perşembe 12:01:03
Güncelleme :15 Temmuz 2010 Perşembe 12:06:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?