4
Mayıs
2024
Cumartesi
HAKKARİ

Zabıta ekibinin büyük azmi

ZABITA EKİBİNİN BÜYÜK AZMİ

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde trafik akışına yön veren zabıta ekipleri, sürücülerin kendilerine yardımcı olmasını istiyor.

Yüksekova Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, trafik akışının daha rahat sağlanması için Cengiz Topel Caddesi'nde sabahın erken saatlerinden gece geç saatlere kadar büyük bir azimle çalışmalarını sürdürüyorlar.

Zabıta Trafik Şefi M. Arif Hanoğlu, Yüksekova'da çevre yolu olmayışından dolayı, özellikle büyük araçların çarşı merkezine giriş yapmak zorunda kaldığını söyledi. Cengiz Topel Caddesi'nde düzensiz park eden araçlar nedeniyle büyük araçların geçişlerinde sorun yaşandığını ifade eden Hanoğlu, "Halkımız için yılmadan görevimizi en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz. Ama bazı şoför arkadaşlar araçlarını neredeyse yolun ortasına park edip kayıplara karışıyor. Büyük bir araç geldiğinde Cengiz Topel Caddesi trafiğe kilitleniyor. Müdahale etmek zorunda kaldığımız durumlarda tepkiyle karşılaşıyoruz. Şoför arkadaşlarımızdan tek isteğimiz, trafik konusunda biraz daha duyarlı olmaları ve park ederken itfaiye ve ambulans gibi araçların geçişlerini göz önünde bulundursunlar" dedi.

ZABITA EKİBİNİN BÜYÜK AZMİ
ZABITA EKİBİNİN BÜYÜK AZMİ
İHA
Yayın Tarihi : 28 Temmuz 2011 Perşembe 15:51:04
Güncelleme :28 Temmuz 2011 Perşembe 18:33:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?