4
Mayıs
2024
Cumartesi
HAKKARİ

Zabıtanın denetimleri sürüyor

Hakkari Belediye Başkanlığı Zabıta Müdürlüğü ekipleri, özel dershanelerin ardında bu defa da özel sağlık poliklinik ve eczanelere ani baskınlar yaptı.


Zabıta Müdürü Fahri Berkay ve beraberindeki zabıta memurları 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde özel dershanelere ani bir baskınlar yaparak ruhsatı olmayan 7 ayrı dershanenin kapısına kilit vurmuştu. Zabıta Müdürü Fahri Berkay, bugün sabah saatlerinde beraberindeki zabıta memurları ile birlikte şehrin değişik caddelerinde bulunan özel sağlık poliklinikleri ve eczanelere dolaşarak ruhsat kontrolü yaptılar. Zabıta Müdürü Fahri Berkay, iş yerinde ruhsatı bulunmayanlar hakkında yasal mevzuatın uygulanacağını belirtti. Zabıta ekiplerinin gece gündüz işbaşında olduğunu belirten Berkay, uyarılara aldırış etmeyen iş yerlerine ise göz açtırmayacaklarını, denetimleri bitirdikten sonra ruhsatı olmayan veya ruhsatı işlemde olan iş yerleri ile ilgili basına detaylı bilgi vereceğini söyledi.
Bazı vatandaşlar ise son zamanlarda zabıta ekiplerinin başarılı çalışmaları sayesinde çarşı içinin ise tamamen işportacılardan, dilencilerden temizlendiğini, katkılarından dolayı zabıta müdürü ve ekibine teşekkür ettiklerini söylediler.

iha
Yayın Tarihi : 18 Aralık 2008 Perşembe 14:12:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?