4
Mayıs
2024
Cumartesi
HAKKARİ

Zap'a uçan araçtaki yaralılar kurtarıldı

Hakkari'de bir otomobilin Zap Deresi'ne uçması sonucu meydana gelen kazada 2 kişinin yaralı olarak kurtarıldığı bildirildi.

Dün akşam saatlerinde sürücüsü ve plakası belirlenemeyen bir aracın Hakkari-Van karayolunda Zap Deresi'ne uçması sonucu 3 kişinin kaybolduğu belirtilmişti.

Hakkari Valiliği'nden bugün yapılan açıklamada ise kazada kaybolan kimse bulunmadığı, 2 kişinin yaralı kurtarıldığı belirtildi.

Açıklamada "Önceki gün saat 16.00 sıralarında Yunus Kaya yönetimindeki 49 D 2674 plakalı otomobil seyir halinde iken Hakkari-Van karayolunun 34. kilometresinde aşırı hız nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun son tarafında bulunan Zap Deresi'ne yuvarlanmıştır. Kazada araç sürücüsü Y.K. ile araçta yolcu olarak bulunan F.K. yaralı olarak kurtarılarak Hakkari Devlet Hastanesi'ne kaldırılmıştır. Yaralıların hayati tehlikeleri bulunmamaktadır. Araçta ise maddi hasar meydana gelmiş. kazayla ilgili tahkikat başlatılmıştır. Böylece Zap Deresi'nde kayıp olan kimse bulunmamaktadır" denildi.

.
Yayın Tarihi : 5 Nisan 2008 Cumartesi 14:22:54
Güncelleme :5 Nisan 2008 Cumartesi 14:31:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?