3
Mayıs
2024
Cuma
HAKKARİ

Zap'a yuvarlanan otobüs kül oldu

Hakkari'de henüz belirlenemeyen bir sebeple yaklaşık 200 metre yükseklikten Zap Deresi'ne yuvarlanan yolcu otobüse yanarak kül olurken, araç içinde kimsenin bulunmaması yüzünden olayda ölen ve yaralanan olmadı.

Edinilen bilgiye göre, kaza bugün öğle saatlerinde şehirden 7 kilometre uzaklıkta bulunan Depin mevkiindeki Hakkari-Van karayolunda meydana geldi. Özel bir firmaya ait 34 ZY 8162 plakalı yolcu otobüsü, Van'a yolcu taşıdığı sırada Depin mevkiinde arızalandı.

Otobüsün arızalanması sonucu yolcular başka araçlarla Van'a gönderildi. Karayolu kenarına park edilen otobüs, henüz belirlenemeyen bir sebeple hareket ederek yaklaşık 200 metre yükseklikten Zap Deresi'ne yuvarlandıktan sonra alev alarak yanmaya başladı. Meydana gelen kazada, yanan otobüs tamamen kül oldu.

Araç içinde kimsenin bulunmaması yüzünden olayda ölen ve yaralanan olmadı. İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri ise bölgede güvenlik önlemleri alarak kazayla ilgili inceleme ve soruşturma başlattılar.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Mart 2008 Cuma 15:05:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mehmet gün IP: 88.229.67.xxx Tarih : 13.03.2008 17:49:57

kaptanlar biraz daha dikkatli olsalar bu tür basit kazalar olmaz maalesef ihmalkarlığımızın bedelini böyle ağır ödüyoruz