4
Mayıs
2024
Cumartesi
HAKKARİ

Zap'ta kaybolanlar bulunamadı

Hakkari'de Zap Suyu'na uçan araçta bulunan 4 kişi için yapılan arama kurtarma çalışmaları sonuç vermedi. 

Olay, saat 19.00 sıralarında şehirden yaklaşık 20 kilometre uzaklıkta bulunan Hakkari-Çukurca Karayolu üzerindeki Cemko ve Zap dinlenme tesisleri yakınlarında meydana gelmişti. Şırnak'tan Hakkari istikametine gelmekte olan ve sürücüsü belirlenemeyen 73 AL 599 plakalı araç, Çemko ve Zap dinlenme tesisleri yakınlarındaki virajda Zap Suyu'na uçmuştu. Araçta bulunan Eşref Ediş isimli araçtan atlayıp yaralı kurtulurken, araçtaki M. Kadri Zeyrek, Şahin Tatar, Fehmi Uslu ile Tatar Engin, Zap Suyu'nda kaybolmuştu. 

Suda kaybolan araçtaki 4 kişiden haber alınmazken, yaralı kurtulan Eşref Ediş Hakkari Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırıldı. Zap Suyu'nda kaybolan 4 kişinin bulunması için Hakkari İl Jandarma Komutanlığı İl Sivil Savunma Müdürlüğü ekipleri, arama kurtarma çalışmaları başlattı. Çevre köylerden gelen vatandaşlar da ekiplere destek verdi fakat gece karanlığında yapılan çalışmalar sonuç vermedi. Arama ve kurtarma çalışmalarına sabah saatlerinde devam edileceği bildirildi.

iha
Yayın Tarihi : 31 Mart 2008 Pazartesi 02:14:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ziya edis IP: 81.90.19.xxx Tarih : 31.03.2008 09:56:12

MERHABA Arkadaslar hepimizin basi sagolsun ,hepimiz ayni sekilde bu aciyi yasiyoruz,tatar engin bizim koyde en yakin komsumuz ve ayni zaman da akrabamizda oluyor ,kendisi daha kucuk yasta babasini kaybetmis ,oda kucuk yastaki oglunu oksuz birakti ,o kadar iyi yurekli o kadar mert o kadar uslu bir insandiki kelimelerle anlatamam.kadermis iste elimizden gelen bisey yok ,allah mekanini cennet kilsin,rahmet eylesin .